PADI курсове

Предлагаме ви пълна гама от курсове на PADI (Професионална асоциация на инструкторите по гмуркане) от начинаещи до професионални нива. Разполагаме с зарядна станция и възможност за гмуркане на NITROX, което добявя съществени плюсове към вашите дайвове!

„Baracuda” е център за обучение на инструктори PADI. Имаме екип от инструктори, които говорят на български, английски, руски и немски език.

PADI е най-голямата сертифицираща организация по гмуркане в света, представена в повече от 180 държави. Със световно признатия сертификат PADI можете да се гмуркате буквално навсякъде по света.

КУРСОВЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ:

КУРСОВЕ ЗА НАПРЕДНАЛИ:

ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ:

Какъвто и курс да изберете, можете да сте сигурни, че ние винаги ще ви дадем най-доброто възможно обучение. Нашата политика е, че добрите водолази са безопасни водолази и че безопасните водолази са много по-забавни, весели и полезни за дайв бъди!

Полагайки допълнителни усилия, ние гарантираме, че като наш ученик, вие сте далеч над средното ниво, което означава, че гарантирано ще получите по-голямо удоволствие от бъдещите си гмуркания.

Подробно за нашите цени тук.