PADI Scuba Diver

Курсът PADI Scuba Diver е част от курса на PADI Open Water Diver.

Ако нямате време, но наистина искате да станете водолази, оценката на PADI Scuba Diver може да е точно за вас - особено ако очаквате да се гмуркате основно с водач.

Този курс е междинната стъпка, за да получите сертификат за Open Water Diver, ако това е вашата крайна цел.

Как обучаваме

Без предишен опит

Не е необходим предишен опит в гмуркането, но можете да опитате първо чрез програмата Discover Scuba Diving.

Записване

За да се запишете в курса PADI Scuba Diver (или курс за младши водолази), трябва да сте навършили 10 години. Имате нужда от адекватни умения по плуване и трябва да сте в добро физическо здраве.

Гмуркания

Първите три от петте гмуркания в курса Open Water Diver са в басейна, а две от четирите спускания в курса Open Water Diver в открити води.

Получаване на сертификат

За сертифициране трябва само да завършите първите три раздела, но имате една година, за да завършите цялата програма, в случай че решите да продължите със сертифицирането в програмата PADI Open Water Diver.

Image Description

PADI Scuba Diver Сертификат

PADI водолазите са квалифицирани да:

  • Да се гмуркат под прякото наблюдение на PADI професионалист максимално на дълбочина от 12 метра / 40 фута.
  • Да получават зареждане на въздуха, да наемат или закупят оборудване за гмуркане, да участват в дейностите по гмуркане, докато са надлежно контролирани.
  • Да продължат обучението си по гмуркане като завършат сертификатния курс PADI Open Water Diver и преминат някои от специалните водолазни курсове

Вашият PADI инструктор ще ви обясни за оборудването, от което се нуждаете, и може да ви предложи допълнителни образователни материали,
като например задължителния бордови дневник.

Направете запитване

Ще научите

Започни сега

Изграждане на знания (онлайн, независимо проучване или в класната стая), за да разберете основните принципи на гмуркането - само първите три от петте раздела на Open Water Diver курса.

Оборудване

Учите се как да използвате основната водолазна екипировка,   включително маска, шнорхел, плавници, регулатор, устройство за управление на подемната сила и резервоар. Оборудването, което носите, варира в зависимост от това дали се гмуркате в тропическа, умерена или студена вода.

Гмуркания в басейна

Ограничени водолазни гмуркания, за да се научите на основни умения за гмуркане - само първите три от петте гмуркания в курса Open Water Diver

Гмуркания в открити води

Открити водолазни гмуркания, за да използвате уменията си и да изследвате - само две от четирите гмуркания в курса Open Water Diver.

Image Description
PADI Scuba Diver

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС