PADI Advanced Open Water Diver

Това е всичко, което предлага курсът PADI Advanced Open Water Diver. Вие не трябва да сте "напреднали", за да го вземете - той е проектиран, за да усъвършенствате своето гмуркане, така че да можете да започнете веднага след взимането на сертификата PADI Open Water Diver.

Курсът помага за изграждането на увереност и разширяване на уменията ви за гмуркане чрез различни приключенски гмуркания. Изпробвате различни специалности, докато придобивате опит под наблюдението на вашия инструктор PADI.

Записвате гмуркания и развивате способности, докато откривате нови начини да се забавлявате.

Как обучаваме

Изпробвате различни специалности, докато придобивате опит под наблюдението на вашия инструктор PADI.

Вие вече сте Open Water Diver

Ще планират пътя си на обучение с Вашия инструктор, като изберете един от дългия списък с приключенски гмуркания.

Дълбока и подводна навигация

Има две задължителни гмуркания - дълбока и подводна навигация, а останалите три от общо пет избирате Вие.

Пет гмуркания в открити води

Освен използване на основното водолазно оборудване, ще са ви необходими компас и нож или инструмент за гмуркане.

Изпит

Изпит - теория и практически умения в открити води.

Image Description

PADI Advanced Open Water Diver Сертификат

Време е да преминете на следващото ниво! Време е да дойдете във Варна и да получите вашия Advanced Advanced Open сертификат!

За разлика от Open Water Diver, курсът PADI Advanced Open Water Diver включва по-малко теория, всичко е свързано с натрупването на опит!

Обикновено за два дни, ще извършите пет „приключения“ –  гмуркания, на някои от най-добрите сайтове за гмуркане във Варна.

В курса има две основни гмуркания – подводна навигация и дълбочинно гмуркане. Навигацията ще завършим в нашия залив, а след това ще се отправим към открито море за дълбочинно гмуркане.

Останалите три гмуркания са изберете от учебника на PADI „Adventures in Diving“, но най-популярните са Underwater Naturalist, Peak Performance Buoyancy, Multi-Level и Computer Diving, Drift Diving и Night Diving.

Фантастично! Вече сте сертифицирани до 30 метра и можете да се присъедините към всички гмуркания, които можем да предложим!

* Единични гмуркания „приключения“

Ако нямате време да завършите пълния курс, можете просто да завършите индивидуални гмуркания „Adventure“, които могат да запишете на сметката си за завършване на курса на по-късна дата, без ограничение във времето.

Продължителност: 2 до 3 дни

 Възраст: от 12 години нагоре

 Включени гмуркания:

5 гмуркания „приключения“

Вижте нашите цени тук.

Направете запитване

Ще научите

Най-популярните приключенски гмуркания - включително необходимите дълбоки и подводни навигационни умения, плюс лодка, нощ, върхови постижения, плавателни съдове за подводени природонаучени и разузнавателени гмуркания.

Вече сте приключенски водолаз?

Ако вече сте приключенски водолаз, остава само да направите още две приключенски гмуркания, за да вземете сертификата Advanced Water Diver.

Дълбоководно приключенско гмуркане

По време на дълбоководното гмуркане се научавате как да планирате гмурканията, за да се справите с физиологичните ефекти и предизвикателства на този вид гмуркане.

Подводно навигационно приключение

Подводното навигационно приключенско гмуркане усъвършенства уменията Ви за работа с компас и Ви помага да се ориентирате по-добре с помощта на ритъм-цикли, визуални ориентири и време.

PADI (младши) водолази в открити води

Който е навършил 12 години е готов да се включи в курс за напреднали водолази, но могат да участват само в определени Приключенски гмуркания.

Приключеснки гмуркания

Другите знания и умения, които придобивате, варират според Вашите лични интереси и приключения - фотография, контрол на плаваемостта, идентификация на рибата, проучване на останките и много други.

Екипировка

Вие също така ще използвате специализирана екипировка в зависимост от приключенското гмуркане, които сте избрали.

Image Description
PADI Advanced Open Water Diver

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС