PADI Open Water Diver

Ако винаги сте искали да станете водолази, оценката на PADI Open Water Diver може да е точно за вас - особено ако очаквате да се гмуркате основно с водач.

Курсът Diver Open Water е сред най-популярните и широко признати курсове за водолази в света. С негова помощ милиони хора са се научили да се гмуркат и след това са отишли да открият чудесата на подводния свят.

За да се запишете в курса PADI Open Water Diver (или същия за младши водолази), трябва да сте навършили 10 години. Също имате нужда от адекватни умения по плуване и трябва да сте в добро физическо здраве. Не е необходим предишен опит в гмуркането.

Как обучаваме

Получете сертификацията си за гмуркане с PADI!

Не е необходим предишен опит

Не се изисква предишен опит в гмуркането, но можете да опитате първо програмата Discover Scuba Diving.

Записване

За да се запишете в курса PADI Open Water Diver (или същия за младши водолази), трябва да сте навършили 10 години. Също имате нужда от адекватни умения по плуване и трябва да сте в добро физическо здраве. Не е необходим предишен опит в гмуркането.

Гмуркания

Пет гмуркания в басейн и четири гмуркания в открити води.

Получаване на сертификат

Теоретичен и практически изпит.

Image Description

PADI Open Water Diver Сертификат

Поздравления! Решихте да се запишете на курс за водолаз, остана само да дойдете до Варна и да започнете своя курс PADI Open Water Diver!

Първо, трябва да проверим дали нямате съществуващи медицински състояния, които могат да създадат проблеми по време на гмуркане. Ако всичко е добре и след като завършите успешно кратък тест по плуване, можем да започнете!

По време на курса ще завършите пет теоретични модула, за да добиете добра теоретична основа и усвоите правилата за безопасност при гмуркане с акваланг. Ще преминете пет гмуркания в плитка вода в нашия залив или басейн (наричани още занятия в „ограничена“ вода), където ще усвоите уменията и правилата за безопасност, за да станете уверен и компетентен водолаз.

След като шлифоваме вашите основни умения, забавлението ще продължи предавка с четирите гмуркания в открити води!

Първите две гмуркания в открити води ще бъдат до максимум 12 метра. Сега наистина ще започнете да оценявате идеята за контрол на плаваемостта, докато откривате за себе си фантастичния морски свят.

Гмурканията в открити води три и четири ще ви отведат до максимум 18 метра и, когато е възможно, обичаме да излизаме от залива, така че да можете да видите някои от другите страхотни места за гмуркане около Варна.

PADI сертификация

След като бъде сертифицирани, вашата карта PADI Open Water Diver ще отвори пред вас много от най-вълнуващите дестинации за гмуркане в света!

 Продължителност: 3 до 5 дни

Направете запитване

Ще научите

Развитие на знанията

Учете онлайн, чрез независимо проучване или в клас, за да разберете основните принципи на гмуркането.

Екипировка

В курса PADI Open Water Diver се научавате да използвате основна водолазна екипировка, включително маска, шнорхел, перки, регулатор, устройство за плавателно управление и резервоар. Оборудването, което носите, варира в зависимост от това дали се гмуркате в тропическа, умерена или студена вода.

Ако не ви достига времето?

Курсът PADI Scuba Diver е подходящ точно за вас.

Гмуркания

Ограничени гмуркания, за да научите основните водолазни умения. Гмуркания в открити води, за да използвате уменията си и да откривате нови!

Image Description
PADI Open Water Diver

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС