PADI association

Live-aboard сафари в Судан

Имаме удоволствието да ви поканим на Liveaboard сафари в най-известния и класически маршрут в Судан, който включва легендарните отломки на Умбрия, Санганеб и Шааб Руми.

Live-aboard сафари в Судан

Имаме удоволствието да ви поканим на Liveaboard сафари в Судан

Този live-aboard ще се управлява от опитния инструктор – Стефан Марков, директор курсове, PADI. Той е с повече от 20 години опит в областта на гмуркането, обучил е стотици студенти и преподаватели, а зад гърба си има много проведени liveaboards и водолазни екскурзии в различни части на света. Стефан прави дайвинг пътуванията леки и приятни, за да може всички на борда да се насладят пълноценно на почивката си. В същото време, показва най-интересното под водата и винаги е насреща да помогне във всяка трудна ситуация.

Маршрут – Умбрия, Санганеб, Шааб Руми, Суакин

Това е най-известния и класически маршрут в Судан, който включва легендарните отломки на Умбрия, Санганеб и Шааб Руми. Ще има гмуркания в питчините, заедно с баракуди, щуки и акули. Освен това ще видим едни от най-впечатляващите коралови градини и с малка доза носталгия ще посетим „Precontinent “ – подводното село на Жак Кусто.

През втората половина от нашето пътуване, ние ще посетим северната част на архипелага Суакин, където ни очакват впечатляващи срещи с пелагически океански дългокрили бели акули, копринени акули и спиращи дъха риби-чук в далечината.

Цена на сафарито:

1340 евро на човек (в тройна кабина);

1390 евро на човек (в двойна кабина);

1590 евро на човек (превъзходна палуба);

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС