Open Water Diver (Referral)

Как обучаваме

Image Description

Open Water Diver (Referral) Сертификат

Ако искате да прекарате повече време във водата и по-малко в класната стая по време на вашата почивка, имате две възможности да завършите част от курса Open Water Diver преди да дойдте във Варна.

Една от възможностите е да завършите онлайн програмата за електронно обучение на PADI e-Learning. Това ви позволява да завършите всички теоретични модули и дори да положите изпита в комфорта на собствения си дом. След като пристигнете в Баракуда, ние ще кратка проверка на вашите теоретични знания и след това можем направо да започнем с по-вълнуващото, занятията във водата! Въпреки че тази опция не съкращава курса значително, това ще ви даде повече свободно време по време на пресотя ви във Варна.

Другият вариант е да се запишете в местен PADI дайв център и да завършите теорията и петте занятия в ограничена вода там където живеете. Когато пристигнете във Варна, всичко, което трябва да направим, е да извършим бърз преглед на знанията ви и някои умения свързани с безопасността във водата, преди да се отправим към морето за четирите гмуркания в отктрити води.

 Продължителност: 2 дни

 Възраст: от 10 години

 Включени гмуркания:

 гмуркания в открити води

Вижте нашите цени тук.

Направете запитване

Ще научите

Image Description
Open Water Diver (Referral)

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС