Discover Scuba Diving

Чудили ли сте се винаги какво е да дишаш под водата? Ако искате да опитате гмуркането, но още не сте готови за решителната крачка към сертификационен курс, Discover Scuba Diving е точно за вас

PADI водолазен магазин Baracuda предлага провеждането на тази програма, както в басейн или на плажа, така и от лодка в морето. Можете също да пробвате да се гмурнете близо до дома си или докато сте на водолазна екскурзия

За да се запишете за PADI Discover Scuba Diving, трябва да сте навършили 10 години.

Как обучаваме

Без предишен опит

Не е необходим предишен опит в гмуркането, но трябва да сте в добро физическо здраве.

Готови ли сте да опитате?

PADI водолазен магазин Baracuda предлага провеждането на тази програма, както в басейн или на плажа, така и чрез гмуркане от лодка.

Под прекия надзор на PADI професионалист

Научавате основните насоки за безопасност и уменията, необходими за гмуркане под прякото наблюдение на PADI професионалист.

Забавлявайте се докато плувате и изследвате наоколо

Ние вероятно ще осигурим цялата основна водолазна екипировка, която ще Ви е неоходима, включително маска, шнорхел, плавници, регулатор, устройство за управление на подемната сила, уреди за гмуркане и резервоар.

Image Description

Discover Scuba Diving Сертификат

Макар и да не е сертифициран водолазен курс, Discover Scuba Diving е бързо и лесно въведение в това, което е необходимо, за да изследвате подводния свят. Свържете се с нас, за да се регистрирате за програмата Discover Scuba Diving и да получите наръчник за участие във водолазно гмуркане.

Ръководството за участници обяснява процеса на гмуркане и ви позволява предварително да изучите правилата за безопасност и уменията, които ще разгледате заедно с професионалистът по гмуркане. Ще научите и за възможностите да станете част от водолазната общност, след като приключите с подводното си преживяване.

Направете запитване

Ще научите

Екипировка

Обърнете внимание на екипировката, която ще използвате по време на гмуркането, за да разберете колко лесно е да се движите под водата с нея.

Дишайте под водата

Разберете какво е да дишате под водата.

Умения

Научете ключовите умения, които ще използвате при всяко гмуркане.

Забавление

Забавлявайте се докато плувате и изследвате наоколо

Image Description
Discover Scuba Diving

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС