PADI DIVEMASTER (попитай за обучение)

Как обучаваме

Image Description

PADI DIVEMASTER (попитай за обучение) Сертификат

Бъдете Pro! Станете професионален водолаз във Варна.

Ако наистина обичате гмуркането, може да искате да направите кариера в него. Записването за PADI Divemaster Course означава, че искате да придвижите напред своите умения и знания, за да се присъедините към редиците на професионалистите по дайвинг.

За няколко седмици ще станете част от нашия екип, учейки, помагайки и натрупвайки ценен опит, като същевременно разширявате знанията си за всички аспекти на гмуркането. След завършване ще бъдете готови да поведете другите във водата, уверени в знанието, че сте в състояние безопасно да се справите с всяка ситуация.

В обучението на Divemaster важи правилото, че това което получавате е право пропорционално на това колко усилия влагате. Освен основното обучение, ние се стремим да даваме нашите Divemaster кандидати допълнителни знания в много други аспекти на бизнеса и дайвинга. Ще изминем тази „допълнителна миля“, за да ви помогнем да бъдете напълно подготвени и „пригодни за работа“ професионалист по дайвинг.

Когато решите да израстнете до ниво инструктор, ще откриете, че вашето обучение по Divemaster с Baracuda ще ви постави няколко крачки пред повечето други кандидати. Нашата цел е да най-добрия краен резултат и очакваме пълна ангажираност от нашите Divemaster кандидати да станат истински професионалисти по дайвинг.

 Продължителност: 2 седмици минимум. За предпочитане 3-4 седмици

 Възраст: от 18 години

 Включени гмуркания:

Колкото е необходимо

Вижте нашите цени тук.

 

Направете запитване

Ще научите

Image Description
PADI DIVEMASTER (попитай за обучение)

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС