Трето гмуркане за деня

Ако сте начинаещ водолаз, който все още не е запознат с красотата на подводната вселена, вие ще започнете овладяването на тънкостите на гмуркането с малки стъпки. Първият етап от обучението ви ще бъде да правите по едно гмуркане в рамките на половин ден и когато се почувствате готови, да преминете на целодневно гмуркане в открито море, включващо две гмуркания в рамките на един ден.

Сами ще установите, че колкото повече се гмуркате, толкова по-уверени ще се чувствате под водата. Разбира се, това до голяма степен ще се дължи и на професионалното отношение на сертифицираните инструктори на школа за водолази “Баракуда”, които ще се грижат за вашата безопасност през цялото време на различните курсове.

Съвсем естествено, с нарастване на опита ще се увеличи и желанието ви да повишите броя на гмурканията за един ден. Тогава можете да преминете в обучителния курс на водолазна школа “Баракуда”, който включва три гмуркания за деня. Това е напреднала версия на курса за целодневно гмуркане, към който освен двете гмуркания в открито море е добавено и едно допълнително гмуркане.

Курсът на водолазна школа “Баракуда”, включващ три гмуркания на ден, представлява вид разширен курс, който ще ви позволи да получите по-качествена подготовка и ще ви помогне да се отучите от всички тези навици, които са ви създали трудности при началните курсове.

След приключване на курса вие ще усвоите всички базови навици на подводното гмуркане в истински водоеми – морета, реки и езера. По време на обучението инструкторите ще ви запознаят с оборудването за дайвинга и ще ви обяснят точните функции на всеки един детайл от него.

След приключване на курса с три гмуркания за деня ще се научите да планирате и извършвате гмуркания на дълбочина до 18 метра в екип с инструктор.

Водолазна школа “Баракуда” ще ви издаде и сертификат, доказващ, че обучението ви е преминало на по-висок клас.

Водолазен клуб Баракуда

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС