Оборудване

Дайвингът е занимание, което прекрасно съчетава в себе си активния начин на живот и пълноценния отдих, а също така представлява повод да създадете нови познанства и да се насладите на безмълвния, но същевременно невероятно привлекателен подводен свят.

Качествената екипировка под наем

Освен изключително интересно обаче, подводното гмуркане често е и опасно занимание. Много е важно да осигурите безопасността си при практикуване на дайвинг посредством качествената екипировка. Водолазна школа „Баракуда“ предоставя дайвинг оборудване и екипировка под наем, която ще направи преживяването ви под водата наистина незабравимо.

Дайвинг оборудване под наем

В школа за водолази „Баракуда“ можете да откриете пълен комплект от цялото ви необходимо оборудване за изследване на подводния свят:

  • маска, плавници и шнорхел;

  • неопренов костюм;

  • фенер;

  • дихателен автомат;

  • водолазен компютър;

  • компенсаторна жилетка;

  • компас и др.

Зареждане на бутилки

Школа за водолази „Баракуда“ предлага зареждане на бутилки от 10, 12, 15, 18 и 20 литра.

Неопреновият костюм под наем

Всеки един детайл от екипировката на водолаза е важна, но от особено значение е неопреновият костюм. Той е неразделна част от оборудването за гмуркане. Неопреновият костюм осигурява топлоизолация и предпазва плувеца от отрицателното въздействие на околната среда (ухапвания от морски животни, порязвания, ожулвания).

Маска и шнорхел под наем

Водолазна школа „Баракуда“ предлага под наем висококачествени маски, които осигуряват защита на очите при гмуркане, ясна видимост под водата и дишане през носа. В комплект с тях вървят и плавници, които осигуряват плавното движение на водолаза под водата. Най-често плавниците са изработени от каучук и пластмаса.

Подводен фенер под наем

Мощният фенер е много важен за водолаза, особено при нощно гмуркане. Във водата цари пълен мрак и фенерът е единственият източник на светлина, който може да осигури видимост на водолаза под водата.

Високо качество на екипировка

Доверете се на опита и професионализма на нашите инструктори и на високото качество на водолазното оборудване и се пригответе да откриете една нова вселена, която се крие под морската повърхност!
С качественото дайвинг оборудване и екипировка под наем от водолазна школа „Баракуда“ ще получите удивителната възможност да овладеете тънкостите на дайвинга.