PADI association

Нощно гмуркане

Нощното гмуркане е сред най-интересните видове дайвинг. Курсът на школа за водолази “Баракуда” ще ви запознае с ценна информация и ще ви помогне да овладеете умения, които са ви необходими, за да практикувате нощно гмуркане.

Нощно гмуркане

Нощното гмуркане е сред най-интересните видове дайвинг. Курсът на школа за водолази “Баракуда” ще ви запознае с ценна информация и ще ви помогне да овладеете умения, които са ви необходими, за да практикувате нощно гмуркане. Ще получите важни практически съвети и ще се запознаете с това какво трябва да бъде поведението на водолаза по време на нощно гмуркане.

Ако сте почитател на всичко загадъчно и мистично, тогава за вас е задължително да започнете да практикувате нощно гмуркане. Когато слънчевите лъчи се скрият, под водната повърхност настава истинско подводно зрелище, каквото дори и най-развитото въображение не може да си представи.

Ако сте почитател на екстремните усещания, трябва да знаете, че нищо друго няма да ви достави такава доза адреналин, както нощното гмуркане. Неочаквани срещи с морски обитатели и изучаване на потънали обекти са само някои от приключенията, които могат да ви се случат. Ако сте начинаещ водолаз, обучените специалисти на школа за водолази “Баракуда” ще ви помогнат да се потопите в един напълно нов за вас свят и да изживеете неподозирано силни емоции.

Не трябва да забравяме обаче, че на първо място при нощно гмуркане за всеки водолаз – независимо дали е начинаещ или опитен – трябва да стои безопасността. През деня можем да се справим със силния прилив, бурното течение, лошата видимост и вълнението. При нощното гмуркане видимостта е ограничена, така че ще е много по-трудно да реагираме при влошена ситуация под водата.

Задължително условие, което никога не трябва да нарушавате е дълбочината на гмуркане нощно време да не превишава 15 метра. На по-голямо дълбочина натоварването върху организма се увеличава и в него може да се натрупа прекомерно голямо количество азот.

Инструкторите на школа за водолази “Баракуда” ще направят всичко възможно да се чувствате достатъчно безопасно дори и при нощно гмуркане. Те ще ви помогнат с подготовката за гмуркането и избора на най-подходящата екипировка.

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС