PADI association

Мадагаскар

Цена за дайвър: 1925 Евро. За придружител: 1625 Евро. В цената са включени: трансфери от/до летището на Носи Бе, 7 нощувки и пълен пансион на борда на яхтата, 10 гмуркания на база бутилки и тежести, всички екскурзии и такси.
В цената не са включени: самолетни билети, алкохолни напитки на борда на яхтата, наем на екипировка, застраховки и разходи от лично естество.

Мадагаскар

Мадагаскар – на гости на крал Джулиан

Здравейте приятели,
През Септември ’20 – сезонът на Гърбатите китове, дайв клуб Баракуда събира ентусиасти и любители на екзотиката на едно по-различно дайв сафари.
За романтиците, които обичат да плават на платна, за любителите на дивата природа, както под така и над водата, за тези от вас готови да делят с приятели изгревите и залезите от борда на ветроходна яхта в Индийския океан…
Шест дневно приключение на борда на катамаран около бреговете на о.Мадагаскар, в компактна компания от 6 до 8 човека.
Нашата програма включва:
Ден 1 (5 Септ.): Пристигане в Носи Бе и заселване на борда на катамарана.
Ден 2 (6 Септ): Отплаване към морския резерват Носи Таникели. Прекрасни коралови градини и много морски костенурки. Гмуркане или шнорхелинг до обяд. Следва вкусен обяд от нашия Кок и трекинг на Носи Комба (680м надморска височина), където ще посетим село на местни занаятчии и резерват за лемури. Нощувка до бреговете на Носи Комба.
Ден 3 (7 Септ): Отплаване за свещенния остров Носи Фали, по пътя ще посетим Носи Варахона. Нощувка около Носи Фали.
Ден 4 (8 Септ): След обед напускаме Носи Фали и се отправяме към Носи Фанихи покрай бреговете на Носи Бе. Нощувка в залива Андилана.
Ден 5(9 Септ): Рано сутринта отплаваме към обявения за резерват Носи Анказоберавина, където гнездят морските костенурки, а горите са пълни с лемури. След обед – риболов извън територията на резервата. Нощувка в Руския залив.
Ден 6(10 Септ): Отправяме се към най-отдалечения остров на архипелага Носи Бе – Носи Иранджа, където ще се насладим на кристално чистите води и безкрайните бели плажове. Пясъчна коса се формира и свързва двата малки острова по време на отлив. Прекрасно място за незабравима фото сесия.
Ден 7 (11 Септ): Отлаваме за Носи Бе. След обяд посещение на Носи Сакатиа. Късно след обед акостиране в пристанището на Носи Бе. Вечеря на брега.
Ден 8 (12 Септ): Отпътуване за дома.
Цена за дайвър: 1925 Евро.
Цена за придружител: 1625 Евро.
В цената са включени: трансфери от/до летището на Носи Бе, 7 нощувки и пълен пансион на борда на яхтата, 10 гмуркания на база бутилки и тежести, всички екскурзии и такси.
В цената не са включени: самолетни билети, алкохолни напитки на борда на яхтата, наем на екипировка, застраховки и разходи от лично естество.

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС