За нас

Ние сме „Баракуда“ и нашата цел е да бъдем най-добрият дайвиг център във Варна и България! При нас ще се насладите на фантастично и уникално гмуркане. Уверяваме ви, че гмуркането в Черно Море ще бъде един от най-запомнящите се мигове  в живота ви. Независимо дали искате да се научите да се гмуркате, да продължите обучението си или просто да се насладите на красивия морски живот около Варна, нашият многоезичен, професионален екип е тук, за да гарантира, че ще извлечете максимума от вашето гмуркане.

“Баракуда” е динственият PADI FIVE STAR дайв център в България. Ние имаме страстта към подводния свят и дългогодишен международен опит в гмуркането по целия свят. Винаги се стремим да споделим с вас нашите удивителни преживявания и знания свързани с дайвинга.

ЗАЩО БАРАКУДА?

  • БЕЗОПАСНОСТ И МАЛКИ ГРУПИ – Ще се почувствате като у дома си, винаги в малка група с акцент на БЕЗОПАСНОСТТА, гъвкавост, забавление, спокойствие и радост. Винаги ще намерим време за вас и ще подходим с ТЪРПЕНИЕ. Ние ще ви водим и контролираме според вашите нужди!
  • PRO DIVE ГИДОВЕ – АНГЛИЙСКИ, РУСКИ, НЕМСКИ … Нашият екип от мултиезични инструктори и дайв гидове, живеят във Варна от много години. Ние преподаваме на английски, руски и български в релаксираща атмосфера от начинаещи до ПРОФЕСИОНАЛНИ нива.
  • НОВА ЕКИПИРОВКА – използваме само нова екипировка от реномирани производители и отделяме особено внимание на поддръжката и обслужването и.
  • ЗА ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, които не се гмуркат, можем да предложим гмуркане с шнорхел и куп други неща, които да правите, докато сте на брега.

Надяваме се да ви видим тук да се гмуркате и да се забавлявате с нас съвсем скоро!

Нашата най-голяма награда е усмивката на вашето лице, след дайвинга!

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС