PADI association

Едно гмуркане

Едно гмуркане в открити води, включени са бутилка и тежести.

Едно гмуркане

Ако сте решили да се занимавате с дайвинг, трябва да знаете нещо много важно – невъзможно е да се научите, без да използвате знанията и уменията на сертифициран инструктор! Наистина, днес съществуват много възможности да се премине обучение онлайн по теоретичната част и дори да се държи изпит на нея, но самото практическо обучение може да се проведе само от опитен специалист.
Школа за водолази „Баракуда“ разполага със сертифицирани по най-различни международни системи инструктори, които ще ви помогнат да овладеете необходимите знания и умения, за да станете добри в подводното гмуркане.

Сред курсовете, които предлага водолазна школа „Баракуда“ най-подходящ за начинаещи водолази е курсът, включващ едно гмуркане в открити води в рамките на половин ден. В гмуркането са включени бутилка и тежести.

След приключване на курса вие ще получите международен сертификат и ще можете да продължите да се гмуркате под ръководството на инструктор. По-нататъшното ви развитие като дайвър ще зависи най-вече от вашите предпочитания, възможности за адаптиране в чужда среда и развитието на придобитите по време на обучение знания.

Обикновено хората, които очакват да извършат своето първо гмуркане имат погрешна представа за подводния свят. Факт е, че гмуркането е много по-безопасно от например, карането на автомобил. Основен закон за безопасност за гмуркача е: „Не пипай нищо под водата и спазвай всички правила!“ Ако се придържате към тази аксиома, нищо опасно не може да ви се случи при гмуркането. А защо не трябва да пипаме нищо под водата ли? Обикновено ярките и красиви неща привличат вниманието ни и като че ни приканват да ги докоснем. Това с пълна сила важи и за нещата под водната повърхност, но с едно уточнение – всичко ярко и красиво под водата задължително е отровно!

Включете се в курса на водолазна школа „Баракуда“ за едно гмуркане в рамките на половин ден. Вие ще усвоите основните положения за безопасност и правила, свързани с дайвинга, и ще се насладите на нови преживявания и емоции в първите си стъпки на гмуркач.

Водолазен клуб Баракуда

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС