PADI association

Целодневно гмуркане

Две гмуркания в открити води, включени са бутилка и тежести.

Целодневно гмуркане

Без съмнение всеки, който се занимава с подводно гмуркане знае, че може да се нарече истински дайвър тогава, когато започне да се гмурка в открити води. Курсът на школа за водолази “Баракуда” за целодневно гмуркане ще ви помогне не само да направите своите първи стъпки на пътя за запознаване с тайните на подводния свят, но и да придобиете и усъвършенствате умения, които трябва да притежава всеки опитен водолаз.

Курсът за целодневно гмуркане на “Баракуда” предлага две гмуркания за деня в открити води, като към гмурканията са включени бутилка и тежести.

По време на процеса на обучение вие ще се запознаете с основни положения като например как трябва да се държите, докато се гмуркате под водата, каква точно функция изпълнява всяка отделна част от екипировката ви при гмуркане, какви опасни ситуации могат да възникнат под водата и как да реагирате във всяка една от тях. Докато трае курсът по целодневно гмуркане, курсантът винаги се придружава от сертифициран инструктор. Колкото повече гмуркания прави водолазът, толкова по-готов ще бъде за самостоятелно подводно гмуркане.

След приключване на курса по целодневно гмуркане на водолазна школа “Баракуда” вие ще получите сертификат, който ви дава право:

  • Да се гмуркате с инструктор на дълбочина до 18 метра в светлите часове на деня;

  • Да взимате под наем оборудване за подводно плаване;

  • Да участвате в дайв-сафари и да се гмуркате, за да изследвате потънали плавателни съдове;

  • Да продължите обучението си в курс за напреднали водолази.

Курсът по целодневно гмуркане е задължително условие, ако желаете да преминете от ниво любителско гмуркане на професионален дайвинг. По време на часовете вие ще получите необходимите теоретични знания, които ще можете на практика да овладеете при самите гмуркания. Доверете се на опитните инструктори от екипа на школа за водолази “Баракуда”, които ще бъдат неотлъчно до вас по време ва цялото обучение.

Водолазен клуб Баракуда

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС