PADI association

Започнете да се гмуркате

Чудили ли сте се винаги какво е чувството да дишаш под водата? Ако искате да опитате, но още не сте готови да пристъпите към решителната крачка да изкарате курс за водолази, програмата PADI Discover Scuba Diving е точно за Вас. В съответствие с философията на PADI -Dive Today, Discover Scuba Diving Ви позволява да опитате

Започнете да се гмуркате

Чудили ли сте се винаги какво е чувството да дишаш под водата? Ако искате да опитате, но още не сте готови да пристъпите към решителната крачка да изкарате курс за водолази, програмата PADI Discover Scuba Diving е точно за Вас. В съответствие с философията на PADI -Dive Today, Discover Scuba Diving Ви позволява да опитате дайвинг в басейн, на плажа или от лодка в морето преди да решите да се запишете на курс.

В няколко лесни стъпки, под ръководството на  опитни професионалисти ще получите едно уникално преживяване, което ще ви позволи:

  • да открите тръпката от дишането под вода за себе си;
  • да получите удоволствие от запознанството си с подводния свят;
  • да преодолеете бързо своите съмнения и вътрешни противоречия;
  • и ще ви мотивира да продължите…

Водолазен център „Баракуда“ предлага провеждането на тази програма, както в басейн или на плажа, така и от лодка в морето.

Макар и да не е сертификационен курс, Discover Scuba Diving е бързо и лесно въведение в това, което е необходимо, за да изследвате подводния свят.

За да се запишете за PADI Discover Scuba Diving, трябва да сте навършили 10 години.

Продължителност: ½ ден.

 

Вижте нашите цени тук.

 

Свържете се с нас още днес
+359 898 670 604

Свържете се с нас и ще Ви помогнем да откриете гмуркането
Разговаряйте с нашия екип или
ПОЗВОЛЕТЕ НА ЕКИПА НИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС