Водолазни екскурзии

Дайвингът се намира на границата между спорта и развлечението.

Гмуркането под вода и изучаването на морските дълбини е преживяване, което ще ви донесе незабравими емоции.

В наши дни подводното гмуркане се ползва с популярност като вид отдих, който ви дава възможност да разгледате подводния свят и да изпитате своите сили. След като се потопите веднъж, ще ви се прииска да го правите отново и отново. Както се казва, има хора, които никога не са се гмуркали, но няма такива, които да са се гмуркали само веднъж. Едва ли има човек, който да устои на красотата и хармонията, които се крият под водата.

Във водолазна школа „Баракуда“ можете да изпитате удоволствие от изключително красиви дайвинг екскурзии. Те се провеждат в групи като ви предлагат възможност да изживеете истински приключения под водата, да повишите квалификацията си на водолаз и да овладеете много нови и полезни навици. Дайвинг екскурзията на школа за водолази „Баракуда“ ще остави много приятни спомени у вас.

По време на дайвинг екскурзията вие ще бъдете придружаван от опитен инструктор от водолазна школа „Баракуда“. Той ще гарантира вашата безопасност и ще обогати разходката ви с ценна информация по време на гмуркането. Можете да се насладите на прекрасни водолазни екскурзии във Варна и в Царево. Изживейте една истинска мечка, като съчетаете полезното с приятното!

Какво точно ви доставя дайвинг екскурзията?

Ярки впечатления, позитивни емоции, познание за света, нови приятели и активен отдих. Ако искате да изживеете морско пътешествие, водолазна школа „Баракуда“ ще ви помогне с най-добрия маршрут и най-опитния инструктор.

Екскурзията на водолазна школа „Баракуда“ е изживяване, което ще обогати представите ви за подводния свят. Тя ще ви помогне да овладеете опита си на водолаз и ще ви даде възможност да се запознаете с нови локации и да изследвате потънали кораби и други плавателни съдове.

Със сигурност по време на обучението ще придобиете много ценни знания и умения за дайвинга.

Запишете се в курса на водолазна школа „Баракуда“ и се раздадете с енергия за дълго време.

Ексурзия 3
Location: Бургас

и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не

123.00 BGN
Ексурзия 2
Location: София

и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да

500.00 BGN
Пасажерски кораб Принц КАРОЛ I
Location: Варна

На 10 Октомври 1941 г, около 11:50 ч , след напускането на пристанище Варна натоварен с мини Карол попада на мина и потъва за 13 мин, 2 мили от нос Галата. Мината е била част от загражденията положени от съветската подвоница Л-4 през месец Септевмри.

300.00 BGN