facebook youtube
За нас
 


Добре дошли в странноприемницата на този сайт!

Ако споделяте девиза на Русо
„Назад към природата”, потопете се в тази наша информационна лагуна. Ще ви бъде от полза.
Поне изплакнете праха и полепналия смог на градското битие от себе си.

Назад към природата не се върви пеша. В природата човек се гмурва. Защото тя е живот, а животът е роден в Голямата вода. И който иска да види и усети неговото лоно, самата първична природа на този живот, той не нахлузва обувки, а плавници.

Всъщност трябват и други неща. Ние ги имаме. Ние сме „Баракуда” и морето е нашето царство. Под водата е тихо, чисто, красиво, различно, интересно, уютно.

Добре дошли в школата за (кандидат-)водолази „Баракуда”. Защото ние не сме само магазинери и търговци…
baracudadive.com baracudadive.com
baracudadive.com baracudadive.com
baracudadive.com baracudadive.com


Като ЕТ “Баракуда” фирмата, създадена от Тодор Марков, се хвърля в пазарното море през 1990 г. Основателят й е многогодишен професионален водолаз (от 1965 г.); през 1993 г. става първият българин, придобил инструкторска степен от PADI (Professional Association of Diving Instructors: Професионалната асоциация на водолазните инструктори), и то в кино Меката Кан, Франция, където е седалището на най-реномирания колеж за обучение на инструктори (IT College) в Европа.

От 1994 г. “Баракуда” е изключителен представител на италианския концерн ”H.T.M.SportS.p.A.Mares” (поради липса на кислород за изговарянето на тази протяжна абревиатура, е достатъчно и ”Mares”) в България. Фирмата предлага професионална водолазна екипировка и техника и от марките “Dacor”, “Sporasub”, както и компресори на “Bauer Kompressoren” – все “стари морски вълци” със световна пазарна известност, заслужена чрез гарантирано висококачествени изделия.

През 2004 г. “Баракуда” е пререгистрирана като ООД с управител Стефан Марков, също PADI - професионалист от 2002г.

Фирмата има магазин в гр. Варна, ул. "Ген. Гурко" 43

 
facebook youtube blog
mares scubapro subgear alkin-compressors padi Scuba Copyright (c) 2006 - BARACUDA - Всички права запазени.
Powered by MOOREA - Advertising Agency